Konstnärer från länet visar sina alster i olika stilar och tekniker. Möjlighet att se och köpa konst under en kväll

Arr: Konstföreningen Fenix vid Region Norrbotten
När: Tisdag 10 sep 2019, kl 16:30-19:30
Var: »Regionhuset, Roberviksgatan 7, Luleå
För: Medlemmar i Konstföreningen Fenix, NJAs Konstförening och Luleå Konstförening med familj och vänner

Du som är medlem i Konstföreningen Fenix, NJAs Konstförening eller Luleå Konstförening är välkommen till en kväll i konstens tecken i Regionhuset, Luleå. Ta gärna med vänner och familj!

Vi har bjudit in lokala konstnärer från hela länet som kommer att visa sina alster i olika stilar och tekniker. Vi hoppas att du tycker det är intressant att få möjligheten att njuta av lokal konst under en kväll! Det finns självklart möjlighet att köpa konst för den som önskar.

Verken läggs/ställs på bord och stolar i regionhusets foajé, då det inte finns någon möjlighet att hänga upp dessa på väggarna för en kväll. Ca 25-30 lokala/regionala konstnärer deltar och vi är så glada för det stora gensvaret.

Den här gången har vi även bjudit in medlemmar från andra konstföreningar för att bidra till möjligheten för fler att ta del av lokal konst! NJA’s konstförening hälsar vi särskilt välkomna till kvällen!

Kontakt:

Monika Öhman