Konst i Det Gröna 2019

Luleå Konstförening bjuder in till sommararrangemanget “Konst i Det Gröna“.

Alla med nyfikenhet och intresse för konst inbjuds att träffas under två hela dagar, lör-sön 27-28 juli, i skön och grön utomhusmiljö på Gülzauudden i Luleå »Karta. Sommarens evenemang sker för 43:e! gången, utan uppehåll, sedan starten 1976.

Amatörer och professionella konstnärer ställer ut sina alster. Besökare, och utställare njuter av konstverk, diskuterar och provar nya konstformer, gör lite konstaffärer och kanske avnjuter lite glass, våfflor, saft eller kaffe mellan varven. På senare år har ca 100 utställare och ett tusental besökare brukat delta i Konst i Det Gröna. Många av bilderna som visas på vår hemsida är från Konst i Det Gröna genom åren.

2019 års Konst i Det Gröna kommer att äga rum 27-28 juli 2019 på Gülzauudden i Luleå.
Boka i kalendern redan nu!

Skärmavgiften är 200 kr för medlemmar och 500 kr för icke medlemmar.
Avgiften för att vara medlem i Luleå Konstförening är 200 kr per år.

Information om hur många skärmar som kommer att finnas, hur de är placerade/numrerade och hur de kan bokas kommer lite senare under våren.

Kartor:

Flygfoto över området
Flygfoto över Gülzauudden och området där Konst i Det Gröna äger rum

Skärmar, plats/nummer
Utställningsskärmarnas placering och numrering (EJ FÄRDIGT FÖR 2019)