Konstlotteriet

Konstlotteriet genomförs normalt en gång per år i samband med föreningens »Årsmöte. Under det verksamhetsår (=kalenderår) som passerat när årsmötet hålls (mars), så har konstverk köpts in av föreningens styrelse. På grund av coronaviruset genomförs INGET KONSTLOTTERI I SAMBAND MED ÅRSMÖTET 2020. Vi hoppas kunna genomföra konstlotteriet senare under året och återkommer med tid och plats för detta.

För att få delta i konstlotteriet krävs normalt att: 1) man närvarar vid årsmötet och 2) har varit medlem under året innan. För att få delta i konstlotteriet år 2020 krävs att man närvarar vid det (senarelagda) tillfälle då konstlotteriet äger rum och att man varit medlem år 2019.

Tidigare konstlotterier:  »Konstlotteri 2019

Nedan visas de konstverk som kommer att lottas ut vid årets konstlotteri!

För muspekaren över bilden (utan att klicka) för att se konstverkets titel och skapare!
Klicka på en bild för stor bildvisning, där även konstverkets mått och teknik visas!